AcasaJoris Ide grup

Joris Ide grup

Joris Ide este un grup internaţional lider în domeniul său, care s-a impus ferm pe piaţă în Europa, Belgia, Franţa, Olanda, Ungaria, România, precum şi Rusia şi Croaţia.


Istoric şi experienţă

Fondată în 1985 de către dl. Joris Ide, compania a început cu producţia şi vânzarea de tablă fabricată din oţel zincat şi oţel galvanizat prevopsit.

Mai târziu, compania s-a diversificat şi extins, devenind unul dintre principalii producători de produse din oţel pentru construcţii: panouri termoizolante tip sandwich pentru acoperişuri şi placări, tablă plată, tăvi metalice profilate pentru acoperişuri şi placări, ţigle metalice, pardoseli, elemente structurale, cum ar profile şi grinzi, accesorii şi dispozitive de fixare, etc. Gama noastră de produse, extinsă şi de înaltă performanţă, vă va ajuta să construiţi rapid şi bine.Creşterea gamei de producţie şi diversificarea distribuţiei s-au accelerat rapid, începând cu anul 2000, făcând ca Grupul Joris Ide să fie unul din principalii actanţi la nivel mondial în domeniul său şi un exemplu excelent de companie de succes.

În 2007 ERGON Capital Partners a investit în Grupul Joris Ide şi a continuat să contribuie până în prezent la susţinerea dezvoltării sale.

Astăzi, Grupul Joris Ide oferă o linie completă şi unică de produse care nu doar că se situează la cel mai înalt nivel de performanţă şi de calitate, dar a devenit cunoscută şi pentru serviciile sale multiple oferite clienţilor şi interesul constant pentru inovare.

Joris Ide oferă soluţii pentru diferite tipuri de clădiri: industriale, logistice, clădiri utilizate în scop agricol, clădiri de birouri, magazine, clădiri pentru activităţi sportive, clădiri pentru activităţi de agrement, ansambluri rezidenţiale individuale şi colective, atât pentru construcţii noi, cât şi pentru cele renovate.


Organizaţia

Astăzi, Grupul are peste 900 de angajaţi.Pe lângă competenţele în domeniile tradiţionale de management, producţie, logistică şi comerţ, Joris Ide a investit constant în punerea în aplicare a unui serviciu profesionist de asistenţă tehnică, serviciu consolidat atât la nivel central cât şi la nivel regional.

Controlul calităţii producţiei, logistica, precum şi dezvoltarea de noi produse si servicii sunt, de asemenea, zone pe care se pune un accent puternic.


Grupul Joris Ide are la dispoziţie o reţea internaţională formată din 17 fabrici de producţie din 7 ţări.

Organizaţia s-a dezvoltat, devenind mai puternică nu doar datorită liniei extinse de produse şi diversităţii mari a acestora, dar şi datorită capacităţii sale de a răspunde la condiţiile locale, precum şi datorită unui sector dezvoltat de asistenţă tehnică şi termenelor scurte de livrare pentru produsele prefabricate.  Pe lângă asigurarea de reparaţii, au fost prevăzute stocuri locale pentru produsele comune de finisare şi accesorii, piese de schimb şi elemente de fixare.Livrările sunt bine organizate şi ţin cont de dimensiunile speciale ale produselor livrate, de accesul la locul de livrare, de condiţiile de descărcare şi graficul livrării. 

emballage

emballage

Clienţii noştri 

Grupul Joris Ide se bucură de o mare varietate de clienţi: antreprenori mici şi mari, metalurgişti, tinichigii, constructori de acoperişuri, specialişti în realizarea de faţade, antreprenori generali, comercianţi cu amănuntul, fermieri şi persoane fizice - precum şi arhitecţi şi firme de consultanţă.

Joris Ide este astfel organizat încât să răspundă cerinţelor fiecăruia legate de produse, accesorii şi soluţii de construcţie, de respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, precum şi de realizarea celor mai bune alegeri şi verificarea calculelor. Relaţia cu clienţii este un element-cheie al serviciilor asigurate: aceasta este menţinută în permanenţă prin telefon, de către echipele interne de vânzări şi personalul de asistenţă tehnică, precum şi de către echipele din domeniul vânzărilor, obiectivul nostru fiind acela de a înţelege mai bine nevoile clienţilor şi a optimiza serviciile noastre.

Datorită promptitudinii sale, flexibilităţii, gamei de produse, organizării, echipei şi interesului pentru implementare şi îmbunătăţire, Grupul Joris Ide este partenerul perfect pentru toate proiectele dumneavoastră.