AcasaSoluţiiRenovări

Renovări

Pe piaţa de construcţii, renovările reprezintă peste jumătate din cifra de afaceri: clădirile existente sunt restaurate, refolosite şi remodelate şi acest lucru necesită materiale şi soluţii constructive adecvate şi eficiente.
  

Oţelul facilitează extrem de mult procesul de renovare a clădirii, pentru că este puternic şi uşor, poate acoperi zone mari fără a supraîncărca clădirea cu propria sa greutate şi se poate combina uşor cu alte materiale.

Joris Ide a depus eforturi considerabile pentru a oferi soluţii fiabile care implică materiale de oţel şi componente care asigură cele mai înalte niveluri de performanţă termică şi acustică, rezistenţă la incendiu şi cutremur, fiind totodată uşor de utilizat ...

Pentru a realiza sisteme de renovare pe bază de oţel din ce în ce mai bune, Joris Ide oferă soluţii special concepute şi documentate pentru anumite probleme, inclusiv:

Pardoseli metalice Joris Ide: Acestea oferă un avantaj major în cazul renovării, deoarece gama largă de produse vă permite să traversaţi în cel mai avantajos mod diverse sectoare, limitând în acelaşi timp numărul de suporturi, absorbind sarcini şi supraîncărcări de operare şi reducând distribuţia sarcinii/greutăţii verticale pe fundaţii. Performanţele legate de rezistenţa la foc permit utilizarea pentru toate tipurile de structuri ERP, aeroporturi şi parcări subterane, birouri şi locuinţe colective şi individuale. Adaptabilitatea soluţiilor şi uşurinţa punerii în aplicare a acestora permit utilizarea lor chiar şi pe şantiere cu acces dificil, asigurând în acelaşi timp condiţii optime de siguranţă.

Soluţii legate de utilizarea energiei solare: Joris Ide a conceput un sistem de acoperiş "integrat", care poate fi folosit cu module fotovoltaice, constituind în acelaşi timp şi materialul acoperişului clădirii.
Electricitatea generată astfel, se întoarce în reţea pentru a genera venituri.

 


Realizarea de acoperişuri, cu sau fără îndepărtarea acoperişului existent: Joris Ide oferă soluţii de renovare a acoperişului, cu sau fără îndepărtarea acoperişului existent, soluţii cum ar fi Agrosteel 2, Fibrosteel, Renosteel, Plastimetal – montate peste plăcile existente de fibrociment sau asfalt. 

 


• Acoperişuri şi ţigle:  Fără îndoială, Joris Ide are cea mai largă gamă de produse de pe piaţă pentru acoperişuri, în general şi ţigle/plăci în special (Romasteel, plastimetal, ţigle Roman, Twintile), sisteme cu izolaţie integrată, cum ar fi panourile de tip sandwich şi sistemele multi-strat. Atunci când acoperişul existent este îndepărtat, Joris Ide oferă variante de acoperiş complet impermeabile, cu soluţii de reglare sau eliminare a condensului, izolare termică şi acustică şi asigură finisaje în culori adecvate pentru integrarea în contextul urban, mediul industrial şi peisajul natural.

• Ornamente de faţadă cu sau fără îndepărtarea faţadei existente: sisteme striate sau netede, estetice, cu elemente de fixare ascunse, eficiente atât pentru izolarea termică, precum şi pentru cea acustică, realizabile într-o varietate de culori şi compoziţii, cu finisaje lucioase, opace sau mate, neregulate, cu aspect lemnos ... toate aşteptând să fie descoperite în noul selector cromatic COLORFLOW

Panouri poliuretanice de tip sandwich PUR-PIR : o gamă foarte largă de panouri izolante de înaltă performanţă

Panouri de tip sandwich cu vată minerală: panouri căptuşite cu vată minerală, care asigură atât rezistenţă maximă la foc, cât şi izolare termică şi acustică.

Panouri de plăci de acoperiş de tip sandwich: singurele panouri termoizolante pentru acoperiş, cu finisare cu aspect exterior de ţiglă, pentru o mai bună integrare în peisaj, izolare excepţională şi instalare uşoară.

Panouri de tip sandwich pentru renovare fără îndepărtarea structurii existente: Joris Ide propune soluţii originale, care limitează costurile intervenţiilor de şantier.

Structuri metalice pentru cadre secundare (care pot fi reglabile):
Elemente de construcţie cum ar fi grinzile şi căpriorii sunt oferite într-o gamă de produse largă.
Pentru a facilita instalarea şi de a optimiza rezultatele, Joris Ide vinde, de asemenea, rame reglabile, pentru a corecta defectele de nivel, mai ales la faţade, înainte de realizarea finisajului.

Linia de produse include, de asemenea, elemente de fixare şi diverse accesorii de finisare necesare pentru a finaliza construcţia.

Accesorii, piese metalice, componente sudate, elemente de fixare: linia de produse include, de asemenea, elemente de fixare si diverse accesorii comune de finisare şi alte componente necesare pentru a finaliza construcţia.